Partners in de schoolwerking

 

Vrij centrum voor leerlingenbegeleiding (CLB) regio Gent, 

Marialand 29, 9000 Gent, tel. 09/277 83 40

logo CLB

 

http://www.vclbgent.be/

Wat is een CLB? 

 

 

Revalidatiecentrum De Steijger, 

Kerkham 3, 9070 Destelbergen, tel. 09/228 2167

 

http://www.desteijger.be/

Het Revalidatiecentrum “De Steijger” is een ambulante dienst voor onderzoek en behandeling van kinderen en jongeren met ontwikkelingsproblemen, meer bepaald:

  • autismespectrumstoornissen
  • ADHD
  • DCD (dyspraxie)
  • Motorisch-cerebrale stoornissen
  • Complexe leerstoornissen
  • Cognitieve functiestoornissen

Daarnaast richt het Revalidatiecentrum De Steijger zich ook tot baby’s en peuters met ontwikkelings-stoornissen of –vertraging.

De onderzoeken en behandelingen zijn multidisciplinair, d.w.z. dat elke complexe problematiek in al zijn aspecten wordt onderzocht en behandeld.

Revalidatiecentrum Sint-Lievenspoort, 

Sint-Lievenspoortstraat 129, 9000 Gent, tel. 09/268 26 26


 

http://car.slp-gent.be/

Het CAR Sint-Lievenspoort vzw wil een hoogstaand revalidatieaanbod realiseren voor de regio Oost-Vlaanderen. De revalidatie is integraal , multidiciplinair en ambulant en bestaat uit therapie en begeleiding. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Families in Canada kopen meer drugs per persoon dan elke andere plaats. De verscheidenheid van drugs geleverd door bedrijven is zonder twijfel een bijdragende zaak aan voorgeschreven medicatie misbruik epidemie. Om drugs online kopen van een respectabele online apotheek is veilig. Hoewel erectiestoornissen komt vaker voor bij oudere personen, betekent dat niet 'normaal' te ervoor. Meer informatie over "cialis kopen". Wat klanten praten over ""? De zeer belangrijk aspect je moet zoeken is "". Seksuele gezondheid is een aanzienlijk deel van het leven van een man. Man die seksueel verlangen meestal ontbreekt niet zal willen de geslachtsgemeenschap te initiëren. Alvorens te kopen Viagra of andere remedie, informeren uw arts als u allergisch bent voor. Praat met uw apotheker voor meer details. Praat met uw zorgverlener over de juiste verwijdering van uw medicijn.